Een stevig dak boven het hoofd

In de afgelopen weken heeft het in het werkgebied van onze stichting zo hard geregend dat verscheidene huizen ernstig zijn beschadigd. Het jonge stel dat door onze steun (eigenlijk uw steun !!!!) een stevig huisje kon bouwen ter vervanging van hun lemen hutje, laat via onze contactpersoon weten dat hun huis zo stevig is dat van schade geen sprake is. Zij geven aan dat ze over hun huisvesting nu niet meer wakker liggen.

Van vijf (van de zes) leerlingen van Mutasa Primary, waarvoor Stichting Ziteya het schoolgeld betaald, hebben wij onlangs een overzicht van hun schoolprestaties ontvangen.¬†Op een “zwakkere broeder” na doen ze het uitstekend. Een van de zes leerlingen is met zijn ouders uit de regio vertrokken. We hebben gevraagd om ander kind hiervoor in de plaats, op onze kosten naar school te laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *